Maksuton webinaari:

Näin teet itse yrityksellesi 17.000€ arvoisen asiakashankinta automaatin.

Palkkionmetsästäjät näyttää Sinulle askel askeleelta kuinka rakennat yrityksellesi kokonaisen myyntifunnelin. Olitpa yksinyrittäjä, mikroyrittäjä tai pienyrityksen myynnistä ja markkinoinnista vastaava niin tätä ei kannata missata! 90 minuuttia tiukkaa ja tiivistä asiaa monikanavaisesta myynnistä ja markkinoinnista pienyrittäjän näkökulmasta. Pääset katsomaan webinaarin rekisteröitymällä alla. Saat sähköpostiisi linkin webinaariin, eikä maksa mitään. Tervetuloa. 

1
yritystä suomessa
1 %
alle 10 hengen yrityksiä
1 %
yrittäjistä ansaitsee alle 2000€ kuukaudessa

KassaKone™

Yksin- ja mikroyrittäjien tilanne Suomessa myynti- ja markkinointiosaamisen suhteen on muututtava. Useimmat valitsevat vain selviytymisen kasvun tavoittelun sijaan ja sinnittelevät pienillä tuloilla, koska pelkäävät muutoksia. Siksi päätimme tarttua toimeen.  KassaKone on pienyrittäjän tarpeisiin muotoiltu ratkaisu, jossa yhdessä asiantuntijoiden kanssa kirkastat selkeästi asiakaskohderyhmäsi kipupisteet. Muotoilet kiinnostaviksi sisällöiksi ratkaisusi hyödyt. Sekä rakennat kokonaisen myyntiputken, jolla asiakkaasi löytävät sinut, lunastat luottamuksen ja lopulta se näkyy lisääntyneenä laskutuksena. Kaikki tämä Sinulle valmiiksi tehtynä.

LÖYDY

Ole esillä siellä missä asiakkaasikin ovat, löydy silloin kun asiakkaasi hakevat tarjoamiasi palveluita.

LUNASTA

Kerro palvelusi tai tuotteesi hyödyt mukaansatempaavin tarinoin ja lunasta asiakkaiden luottamus.

LASKUTA

Tee ostamisesta helppoa. Kasvata kertaostoksia lisämyynnillä ja muodosta pitkiä asiakkuuksia.

Mitä 17.000 eurolla saa?

Kotisivut

Käyttäjäystävälliset ja myynti edellä suunnitellut kotisivut ovat epäreilu kilpailuetu, joka on pienenkin yrittäjän saatavilla.

Hakukoneoptimointi

Hakusana-analyysi ja sen perusteella optimoitu sivujen sisältö ja rakenne. Varmistamme myös Sivusi löytymisen merkittävimmistä hakukoneista.

Somekanavat

Määrittelemme palvelullesi/tuotteellesi oikeat Sosiaaliset Mediat ja avaamme näihin Sivut ja automatisoimme sivujen päivittämisen.

Sisältömarkkinointisuunnitelma

Hakusana-analyysiin perustuva sisältömarkkinointi strategia kertoo minkälaisia asiakkaan kipuja poistat ja lunastat asiakkaasi luottamuksen asiantuntijana.

Facebook ja Google Adwords Markkinointi

KassaKoneen sydän on ammattimaisesti toteutettu maksettu markkinointi, jolla rakennat asiakaskuntaasi tehokkaasti ja mitattavasti.

Sisällöntuotanto ja konsultointi

Ammattivalokuvaajat ja editoijat sekä tekstintuottajat käytössäsi. Saat kaiken valmiiksi tehtynä ja opit tekemään jatkossa myös itse.

Me olemme tehneet monimutkaisena ja kalliina pidetystä monikanavaisesta myynnistä helposti hankittavan ratkaisun, joka tuottaa Sinulle uusia asiakkaita väsymättä.

Sinäkin olet varmaan kuullut monelta pienyrittäjältä miten sitä myyntiä pidetään ikävänä puuhana ja markkinointia kalliina ja hankalana. Myyjän palkkaaminenkin on valtava investointi ja riski. Uusia somekanavia ja tapoja ja käytäntöjä tulee kokoajan. Mistä tietää missä kannattaa olla mukana ja mihin laittaa rahansa, jotta se tuottaisi parhaan tuloksen. Me olemme kuulleet näitä samoja juttuja omissa töissämme, työskennellessämme yrittäjinä ja tehdessämme Palkkionmetsästäjät Podcastia jossa haastattelemme eri alojen menestyneitä yrittäjiä. Siksi päätimme luoda selkeän kokonaisratkaisun, jolla pienyrittäjä saa KassaKoneen klilisemään ja joka tuottaa uusia asiakkaita monikanavaisesti ja edullisesti väsymättä päivästä ja vuodesta toiseen. Monikanavainen myynti on nykyaikana järkevimpiä tapoja hankkia uusia asiakkaita.ja saada asiakkaat käyttämään palveluitasi useammin. Paljonko asiakkuutesi arvo on? Montako asiakasta tarvitsisit lisää? Haluaisitko laittaa kerralla perusasiat kuntoon tavoitteesi mahdollistamiseksi. Jos haluat tutustua paremmin ratkaisuumme, niin rekisteröidy ylläolevaan Webinaariin, jossa näytämme vaihe vaiheelta miten rakennat käyttämämme ratkaisun itse. Tai halutessasi me autamme Sinua tekemään kaiken alusta loppuun valmiiksi.

Ota KassaKone™ käyttöön.

KassaKonetoimitusaika on 4 viikkoa sopimuksen laatimisesta. Jotta voimme varmistaa palvelumme huippulaadun ja tulokset niin valikoimme asiakkaamme tarkkaan. Varaa aika kartoituspuheluun, jossa käydään läpi yrityksesi nykytila ja tavoitteet. Mikäli Kassakone™ ei ole mielestämme Sinulle oikea ratkaisu niin asiantuntijamme konsultoi Sinua veloituksetta tilanteeseesi paremmin sopivampien vaihtoehtojen pariin ja kertoo mitä voit tehdä päästäksesi KassaKoneasiakkaaksi myöhemmin. Kassakonepalvelun alv 0% kokonaishinta on 17,000€.